Kinatur

Kinatur

Vi er på Tur!

Fra det Norske misjonsselskap Region Stavanger er vi fire heldige som har fått en tur til Kina! Bli med oss på turen som varer fra 3.-18. april 2009.

Du kan skrive en kommentar, eller du kan sende meg en mail.

Dag 9: Påskemorgen på kinesisk

Inntrykk fra turenPosted by Lars Sigurd Sun, April 12, 2009 20:23:01

Bei Zheng Jie kirke ligger i Changsha og er en stor menighet med flere gudstjenester hver søndag. Denne Påskemorgen hadde det vært gudstjeneste klokken 07:30 med 26 dåp. Vi hadde meldt vår ankomst til gudstjenesten 09:30. Siden disse utlendingene helt fra Norge skulle komme, flyttet de 12 dåpskandidater til den andre gudstjenesten, slik at vi fikk oppleve det også! Det var altså 38 personer som ble døpt i denne menigheten påskemorgen.

Gudstjenesten var ellers en lovsangsgudtjeneste og varte i nesten 2 og en halv time, men til tross for harde trebenker var det ingen i reisefølget som klaget. Det var stort kor med svulstig kinesisk kirkesang, det var ungdomsgruppe som danset, det var opplesing av dikt og sang med døvespråk, og sannelig kom det ikke et lite blandakor fra Norge også på sparket med en ganske inspirert fremførelse av ”Deg være ære” til taktfast klapp fra kinesiske brødre og søstre. Kristus er oppstanden!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kjetil V Mon, April 13, 2009 05:37:56

God Påske! Dere har hatt gode opplevelser i dag også! Jeg var i Lura kirke i dag, og så en biltur til Bergsagel med kone og svigermor.Ser dere sang , vi i Brasilgruppa måtte opptre også, i ungdomsfengsel!! I Sao Jose do Rio Preto. Men dere har visst vært et annet sted i dag!!

Posted by Kristin Mon, April 13, 2009 04:41:08

God påske fra oss også! Fantastisk å lese om påskefeiring i Hunan! Vi hadde en mektig påskegudstjeneste her i Gand også. 5-600 på gudstjeneste. Kor, orkester og bispebesøk. Kristin m/ ungene

Posted by Per Inge Mon, April 13, 2009 02:01:28

God påske! Kristus er oppstanden. For en opplevelse å få være med på. Vi var i Sandnes Kirke i dag. Reiser til Paris i morgen. Kristin kjører oss. Vel hjem Lars Sigurd