Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

Ridley Hall, Cambridge

Cambridge oktober 2008Posted by Lars Sigurd Fri, October 03, 2008 21:31:28

Da er jeg vel fremme i Cambridge, installert på et gjesterom på colleget Ridley Hall, og nå også linket opp til Cambridge University sitt nettverk. Alt er såre vel!

Det er inntrykksfullt å komme til et nytt sted, og jeg kjenner at det er mange av førsteinntrykkene som jeg gleder meg til å utforske nærmere. Men bare som et lite eksempel må jeg si at mottagelsen hefr ved Ridley Hall har vært varm og inkluderende. Det er tydelig at de legger opp til å bygge "fellowship", fellesskap her ved colleget, og både lærere, stab og studenter er ivrige etter å inkludere også meg som bare skal være her i to uker. Hjelpsomhet, gjestfrihet, vennlighet. Bare noen av ordene som jeg tenker på sånn umiddelbart.

Så skal jeg eller skrive mer siden om litt av hvert!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by per inge Sun, October 05, 2008 23:10:45

Kjære venn. Kjekt å lese. Lykke til med studiepermen. Hilsen Per Inge

Posted by marie Sat, October 04, 2008 19:39:01

hei pappa!jeg kommer meg ikke in på skoleposten men det gjør vel ingenting akkurt nå.

jeg er hoss mor morog morfarog der har jeg det kjempe gøy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!