Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

Gudstjeneste i Rokko

JapanturPosted by Lars Sigurd Sun, August 17, 2008 21:32:13

Igjen ha det vært søndag og full kirkedag for oss her i Rokko. Det er veldig kjekt å se at menigheten lever og sprudler og er på vei fremover. I gudstjenesten tok vi en liten gjenoppliving av gruppen "Hav" som vi hadde mens vi bodde her. Vi sang to sanger og syntes selv at vi var veldig flinke...Blog Image

Etter gudstjenesten hadde de i dag gjort i stand et klassisk "Ai-san-kai", et måtid hvor alle tar med litt og deler. Og du verden det var mange gode retter å kose seg med, mye mer enn det går an å nevne. Så får bildene tale:

Og nå er jeg spent på om jeg får til å vise dere en liten videosnutt fra gudstjenesten i Rokko i dag:

Det er lettere å si farvel til menigheten denne gangen enn forrige gang. Selvsagt fordi vi ikke har så dype røtter her som skal rykkes opp en gang til, men også fordi vi nå vet at det går jo an å møtes igjen. Så får vi se når det blir...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by per inge Mon, August 18, 2008 00:36:07

Dette var kjekt å høre. Jeg følte meg tilbake i kirken på Rokko.

Posted by BEATE F M Mon, August 18, 2008 00:19:30

FIn videosnutt. Må være veldig godt for menigheten å treffe dere igjen. Og så kjekt for dere å merke at kirken virker enda!