Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

På gamle stier

JapanturPosted by Lars Sigurd Sat, August 16, 2008 21:16:08

Hele denne turen vår er i grunnen en gjenopplevelse av gamle minner, en oppfrisking av den tiden vi hadde her, en tur på gamle stier.Blog Image

Vi har ikke lagt inn noen nye sprell; det får vente til en eventuell neste gang. Det var derfor ikke overraskende at når Kristin og Lars Sigurd tok turen til Kyoto, var det for å gå sånn omtrent den samme veien som Kristin har gått mange ganger før. Det er nemlig hun som er Kyoto-"eksperten" i familien og som alltid har tatt med seg besøkende og andre interesserte på Kyoto-tur.

Det var Kiomizu-dera og Maruyama-koen og de koselige handlegatene i mellom som var hovedruta, pluss en liten tur innom Maiko-strøket Gion til slutt. Nå begynte det å regne på lørdagsturen vår (det har forøvrig nesten ikke falt en dråpe under hele Japan-oppholdet), så vi brukte ikke så mye tid på Gion, men en Maiko så vi da i forbifarten...

Vi lar Kristins nyinnkjøpte kamera tale i denne anledning:

Som dere skjønner av bilder og tekst, var dette en dag i tosomhet for ekteparet Tjelle. Ungene styrte seg selv i Kobe og traff Urstad-ungene ved Oji Pool i Kobe (se et av de første blogginnleggene fra Japanturen).

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by per inge Sun, August 17, 2008 03:03:03

Kyoto var en flott by. Hadde jo selv gledes av å være der sammen med Kristin to ganger. Velkommen hjem på onsdag kl. 23.15. Hils alle. Bestehilsen Per Inge