Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

Universal Studios Japan

JapanturPosted by Lars Sigurd Sat, August 16, 2008 20:49:02

- en heldagsstudie i fuktighet!

Nå var det ikke først og fremst åpningsshowet fra Waterworld som ga meg inspirasjon til den megetsigende innledningssetningen. Heller ikke den kjekkeste turen, nemlig tømmerrenne i Jurassic Park stil. Paraden med vannspruting på publikum var nok heller med på å inspirere, også den siste turen som Marie og jeg tok, nemlig Snoopy-sklia i gummibåt som i den siste svingen fikk en solid dose vann oppi seg... Men aller mest var det fuktigheten innenfra. Alt som kom utenfra var bare "krydder".

Og med det forsøker jeg vel å si at det var varmt. Steike varmt. Og kø. Overalt. USJ er altså en fornøyelsespark, for de som ikke har tatt den ennå. Vi gikk litt rundt for å se om det ikke var noen av turene som i alle fall hadde mindre enn 1 times kø, men det var det ikke...smiley

Jaja, nå skal ikke jeg svartmale situasjonen, for vi koste oss jo faktisk også. Og vi visste jo egentlig at det var slik det ville bli. Vi har faktisk erfaring fra Tokyo Disneyland i august under "obon" (den viktigste ferieuken om sommeren), og det var i grunnen som forventet. Vi måtte bare bite i det fuktige eplet, stille oss i kø og gjøre det beste ut av det.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.