Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

6. august: Marie 9 år!

JapanturPosted by Lars Sigurd Wed, August 06, 2008 20:56:58

Gratulerer med dagen til vår minste jente som er blitt ganske så stor og greier seg godt i denne verden! Tradisjonen tro var det vekking med gaver på senga, men Marie hadde lyst på cornflakes sammen med oss, så dermed le det ikke skiver på senga sånn som vi pleier å gi. Bursdagsbarnet bestemmer!Blog Image

Hun fikk også bestemme hvor vi skulle spise middag, og det hadde vært klart for lenge siden: øretdammen, hvor vi alltid har pleid å gå mens vi har vært på Nojiri. Der fisker man selv ørreten sin, så får man gå i ofuro (japansk bad) mens personalet tilbereder, og så spiser man etterpå. Dessverre hadde "vårt" sted fra og med i dag (!) besøk av skoeelever og hadde derfor stengt for andre gjester! Kjempeuflaks! Men vi løste det med å gå til et annet "stamsted", Captain, som har spesialisert seg på pizza, blåbær og ostekake. Så ble det en god bursdag allikevel!

Så ble det hele avsluttet med skikkelig ofuru på hotell og filmfremvisning i auditoriet her på Nojiri. Og alle var enige om at ... smiley

  • Comments(1)//blogg.tjelle.org/#post8