Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

Student-liv

Cambridge oktober 2008Posted by Lars Sigurd Mon, October 06, 2008 19:08:48

Det er veldig hyggelig å tilbringe tid sammen med studentene her og bli litt kjent med de. Noen unge, andre med yrkeskarrierer bak seg. De har til felles at de ønsker å bruke livet sitt i en meningsfull tjeneste for Gud.

På Ridley legges det opp til et fast bønneliv med både morgen- og kveldsbønn, og det er forventet at studentene deltar aktivt. Mandag og fredag er morgenbønnen i "staircases", altså de oppgangene som vi bor i. De studentene som bor utenfor skolen er allikevel en del av en "staircase". Jeg bor i F og er følgelig en del av det gruppefellesskapet på ca 15-20 studenter og lærere som møtes to ganger i uka.

Ellers er måltidene faste punkter for meg, med frokost, lunch og "supper". Ingenting å klage på så langt, selv om jeg jo savner litt grovt brød og pålegg til frokost, og noe annet enn pulverkaffe... Jeg får ta en tur til Starbucks om ikke så lenge!

  • Comments(1)//blogg.tjelle.org/#post21