Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

Slutt

JapanturPosted by Lars Sigurd Tue, August 19, 2008 14:45:46

I skrivende stund er vi i grunnen klar for å reise hjem til Norge. De siste to dagene har vært relativt rolige. Nå er det støvsugeren og koffertene som rår.

Mandag kveld var vi invitert ut med Hamamoto-san, et japansk ektepar som jeg vidde i Norge (!) for to år siden. Det ble en veldig hyggelig kveld med kinesisk mat. I kveld vil venner i Rokko igjen stelle i stand måltid for oss her i kirken. De er så snille!

Så nå er det ugjenkallelig slutt. Flyet går klokken 10 japansk tid i morgen formiddag, så vi må opp i 6-tiden for å komme oss til flyplassen i tide. Så er det bare å innrette seg i trange flyseter i en 12 timers tid, dra håndbagasje og unger rundt på en europeisk flyplass (Frankfurt) noen timer, før vi setter oss på fly til Norge med en ganske god forvissning om at min kjære svigerfar husker å hente oss på Sola seint onsdag kveld.

Sayonara!

  • Comments(1)//blogg.tjelle.org/#post18