Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

Varm dag med dyr i Kobe

JapanturPosted by Lars Sigurd Mon, August 11, 2008 21:38:46

Hamada-san og Hosotani-san hentet oss i dag kl. 10 med hver sin bil for å ta oss med ut mot den nye flyplassen i Kobe. De hadde lyst å gjøre noe for oss og med oss, og de hadde hørt om et helt nytt sted med blomster og fugler. Vi var nok noe skeptiske til underholdningsverdien i blomster og fugler for tenåringer og unger, men skepsisen måtte vike for et nydelig sted med nærkontakt med eksotiske fugler.

Siden kjørte de oss til Suma helt vest i Kobe hvor vi hadde lyst til å gjenoppleve akvariet. Vi har hatt mange koselige turer opp gjennom årene hit, men vi fant ut at vi aldri har vært der i sommerferien. Makan til folk! Nåja, vi burde jo har forstått etterhvert at det er mye folk i Japan, men hvorfor må de være der vi er? smiley Men det var jo mange fisk også. Og delfiner og pingviner og så var det varmt...Blog ImageBlog Image

I morgen blir det bytur med litt mindre opplegg, etter ungenes ønske. Vi har jo ennå endel ting igjen som vi ønsker å oppleve, men litt fri innimellom må vi vel også kunne unne oss...

  • Comments(2)//blogg.tjelle.org/#post12