Tjelles reiseblogg

Tjelles reiseblogg

Reisebloggen

...er opprettet med tanke på noen nært forestående reiser: Til Japan med hele familien i august 2008, til Cambridge to uker høsten 2008, og til Kina i påsken 2009.

Det er veldig kjekt med alle som legger inn en kommentar og på den måten viser at de har lest bloggen! Fortsett med det!

Hva gjør vi på Nojiri?

JapanturPosted by Lars Sigurd Fri, August 08, 2008 22:35:51

Bader, bader, leser bok, og så bader vi litt mer...Blog Image

For å få litt avveksling fra den evinnelige badingen smiley tar vi noen utflukter innimellom. En enkel handletur er jo spennende, eller vi har noen resturanter som vi pleier å besøke. Ruth Urstad og Kristin gikk rundt Nojiriko (ca 16 km) og kom tilbake dyvåte av svette og selvtilfredshet. Så tar vi en tur til en ofuro eller en rotemburo (en varm kilde ute i friluft).

Noen tradisjoner har jo utviklet seg, og et poeng for oss denne gangen er jo å gjenoppleve noen slike tradisjoner. Dermed måtte det bli tur til Togakushi, eller "bambuslandsbyen" på misjonærsk. Det er en landsby som livnærer seg av å lage ting av strå og bambus, pluss soba, en japansk nudel-type av bygg, litt hard og spesiell (les: deilig) i smaken.

  • Comments(1)//blogg.tjelle.org/#post10